Dinsdag zijn we vanuit Harper’s Ferry doorgereisd naar Pittsburgh, PA, waar we warm welkom worden geheten in Chez Bev! Dat voelt meteen weer goed! Het is alweer een zonnige dag, dus toasten we op het weerzien in de tuin, terwijl de kippetjes rondscharrelen. Op het menu staat LBP (in Nederlands: een volgeladen grote aardappel) – een grote gepofte aardappel, opengesneden, en gevuld met alles wat je maar wilt: boter, bacon, kaas, doperwtjes, creme fraiche, broccoli, en dan maar smikkelen….
We left Harper’s Ferry on Tuesday, to travel to Pittsburgh, PA, we we were warmly welcomed at Chez Bev! It feels good instantly. Another sunny day, perfect for a toast on reuniting in the garden, while the chickens roaming on the lawn. Tonight’s menu: LBP (Loaded Big Potato) – we fill it with butter, bacon, cheese, peas, broccoli, sour cream, and then: guzzle, guzzle, guzzle….
Op woensdag starten de voorbereidingen voor het weekend – we gaan de bulk boodschappen halen, die nodig is om 20 personen 4 dagen van een natje en droogje te voorzien. Costco, Giant Eagle, Aldi….en tussendoor lunchen we in de Roman Bistro. En we kijken ook uit naar de komst van onze Engelse vrienden! Maar voor die tijd: American Barbecue. Wat niets te maken heeft met een BBQ, want dat heet hier een gril! We halen de ribs en kip en pasta salade bij Popie & Redds, wat ook alweer een belevenis op zich is! Maar wel een smakelijke – Meneer Popie laat ons eerst even de ribjes uitproberen met een scala aan speciale sausjes!
Wednesday is the starting signal to prepere for the weekend – we are collecting the bulk of errands you need to feed 20 people for 4 days. Costco, Giant Eagle, Aldi, we’ve seen them all….and in between the shopping, we have a lunch at the Roman Bistro. On Wednesday we also expect our British friends. But before they arrive: it’s time for a new experience: American Barbecue. Which has nothing to do with a BBQ (because that’s a grill!). We take out smoked ribs, chicken and pasta salad at Popie & Redds, which is special experience in itself. Mr Popie let’s us taste the ribs with all his special sauces.